William Fevre Chablis Bougros 2008, Grand Cru, 0,75 l

 
 
 
Objednajte si telefonicky +421 903 531 007
 
 

Kvalitné slovenské a svetové vína u vás do 24 hodín

 
 
Darčekový_set_Veľké_zlaté_medaile_z_Veľkej_Tŕne_SK_1200_x300_SK.jpg NICHTA_2_SK_1200_x_300.jpg
 
 
 
Úvod > Naša ponuka > Svetové vína > Francúzske vína > Burgundsko > Chablis Bougros 2008, Grand Cru, 0,75 l
 

Burgundsko

Chablis Bougros 2008, Grand Cru, 0,75 l
 

Chablis Bougros 2008, Grand Cru, 0,75 l

Tieto úžasné vína odrody Chardonnay s označením Grand Cru Chablis predstavujú len 3% z celkovej produkcie burgundského Chablis. Chablis Bougros 2008, Grand Cru, 0,75 l je teda skutočný crème de la crème z ponuky tohto svetoznámeho vinárskeho regiónu.
Kód produktu:743
Dodacia lehota
Dostupnosť: 1
Dodacia lehota: Do 24 hodín ( v pracovné dni)
Výrobca:William Fevre
Vinárska oblasť:Burgundsko
Región:Chablis
Odroda:Chardonnay
Klasifikácia:Grand cru
Vaša cena: 45,26 € Bežná cena: 49,33 €

Chablis Bougros 2008, Grand Cru, 0,75 l jedného z najlepších producentov z regiónu Chablis – Domain William Fevre je nádherné Chardonnay s bohatou až krémovou chuťou, pekne štruktúrovanou, príjemne plnou a guľatou. Má nádhernú prenikavú chuť i vôňu.

Vína Chablis Grand Cru sú mimoriadne vzácne a tak dosahujú pomerne vysoké ceny –– sú to však najvýraznejšie, najbohatšie a najkomplexnejšie vína z celého regiónu. Tieto vína rovnako ako vína Chablis Premier Cru sa vyznačujú nádhernou a komplexnou mineralitou, sviežosťou a občerstvujúcou lahodnosťou.

Víno má na slovenské podmienky neuveriteľne dlhý potenciál zrenia (ideálne 10 rokov a viac), takže aj toto víno môžete pokojne archivovať v pivnici aj na tie najvzácnejšie životné udalosti...

Odporúčame podávať:

Chablis Bougros 2008, Grand Cru, 0,75 l odporúčame podávať s teplotou 12 - 14°C.

Zmes zrelého ovocia  a príjemných minerálnych tónov je to čo robí Chablis takým čarovným v kombinácii s plodmi mora a grilovanými rybami. Toto víno sa skvele hodí k ustriciam a iným darom mora, ale i ku grilovenej hydine a všeobecne k bielemu mäsu v smotanovej omáčke.