Buffalo Hunter Winery CABERNET 2015, ľadové víno, sladké, 0,375 l

Infobar icon

🌟 Dnes Špeciálna ponuka! 🌟

 

Objavte Chuť prírody s Rochester Ginger! 👉 Váš obľúbený nealkoholický zázvorový nápoj teraz za neuveriteľných 5,39 EUR za 0,725 l!

 

🌿 Čistá prírodná sviežosť

  • 100% nealkoholický
  • Plný zázvorovej chuti

 

💰 Ušetrite Viac!

  • Doprava ZDARMA pri nákupe nad 58 EUR

 

🛒 Nakúpte Teraz na vino-obchod.sk

  • Ponuka platí len dnes!

 

Nechajte sa pohltiť osviežujúcim zážitkom!

 
 
 
Objednajte si telefonicky +421 903 531 007
 
 

Kvalitné slovenské a svetové vína u vás do 24 hodín

 
 
2_ostrozovic_specialnevina_banner.jpg Exkluzívne_ovocné_vína_Miluron.jpg
 
 
 
Naša ponuka > Svetové vína > Vína z Kanady > Buffalo Hunter Winery > CABERNET 2015, ľadové víno, sladké, 0,375 l
 
Reklamné okno
 
 

Buffalo Hunter Winery

CABERNET 2015, ľadové víno, sladké, 0,375 l

Ontariské ľadové víno patrí medzi jedno z najväčších tajomstiev vo vinárenskom svete. Kanadskému ľadovému vínu sa po prvý krát dostalo oficiálneho ocenenia na súťaži za odrodu z roku 1983. Ľadové víno je veľmi vzácny a luxusný produkt. Jeho vkusne balenie, zaujímavý tvar fľaše a umelecky poňatá etiketa ho predurčuje ako mimoriadne vhodný darček na každú slávnostnú príležitosť.
Kód produktu:002834
Dodacia lehota
Dostupnosť: 2
Dodacia lehota: Do 24 hodín ( v pracovné dni)
Vinárska oblasť:Ontario
Región:Niagara
Odroda:Cabernet Sauvignon
Klasifikácia:Ľadové víno
Obsah cukru:Sladké
Vaša cena: 29,00 € 31,90 €

Ľadové víno CABERNET 2015 má jemnú vôňu jahôd a mliečnej čokolády s nádychom čierneho korenia. Intenzívna červená farba vína spája chute jahody, muškátového orecha a škorice  doplnenou o chuť marhule a broskyne.

Príjemná koncová  kyselkavá chuť  umocňuje sladkú sviežosť  ľadového vína. Doporučujeme podávať po hlavnom chode ku krémovým dezertom.

Kanadská provincia Ontario má výhodu, že jej zimné klimatické pomery od novembra do februára umožňujú vyrábať ľadové víno každoročne. Strapce hrozna ponechané na viničoch dokonale premrznú a pri teplote poklesnutej najmenej na -8 stupňov Celsia sa môžu začať zberať. Hrozno obsahuje asi 80 % vody.

Pri jeho lisovaní zamrznute kryštáliky vody ostávajú v bobuliach a vyteká len malé množstvo koncentrovanej, veľmi sladkej šťavy s vysokým obsahom trieslovín, kyselín a aromatických látok, čo je pre výrobu kvalitného ľadového vina žiadané.

Samozrejme produkcia ľadového vína nie je taká jednoduchá. Ontarijsky farmár vlastne ide proti prírode, keď necháva svoje hrozno visieť vo vinohrade dlhšie než do septembra alebo do októbra, kedy býva obyčajne zber úrody.

Toto sladučké hrozno je v zime potravou pre hladné vtáky a divu zver. Taktiež dážď, krupobitie a silný vietor môžu veľmi znehodnotiť a poškodiť hrozno, ktoré môže začať opadávať. O hrozno musí byť veľmi dobre postarané aj počas zberu. Nesmie rozmrznúť pred tým, ako sa lisuje, inak by voda zriedila sladkú a tuhú šťavu. Nie každé hroznové odrody sú vhodne na výrobu ľadového vína. Skúsenosť ukázala, že hrozno s hrubšou šupkou, ako sú odrody Vidal a Riesling, sú na produkciu ľadového vína najlepšie.

Hotové ľadové víno ma jedinečnú a neopakovateľnú chuť.

Niekedy máva koncovku medovo – broskyňovú, marhuľovú alebo dokonca pripomína chuť tropického ovocia. Ľadové víno je mimoriadne vhodne ako dezert po dobrom jedle. Je to naozaj lahodná pochúťka.

Odporúčame podávať:

Tento skvelý Cabernet odporúčame podávať s teplotou 5 - 7°C.

Charakteristika vína:

  • Alkohol: 11,0 %
  • Pôvod hrozna: Kanada, Ontario - Niagara
 
 
Vaše hodnotenia:
ASSTYREX3.jpg Božka3.jpg Dušan3.jpg Eva3.jpg Juraj3-3.jpg Juraj3.jpg Lubica3.jpg Marvin3.jpg Miroslava3.jpg Numa3.jpg Overený_zákazník3.jpg OZ3.jpg Paulina3.jpg Vlasto3.jpg ZJuraj3.jpg ZOZ3-3.jpg